Diensten

Trainingen

TraSysCo zorgt ervoor dat medewerkers binnen uw team dezelfde taal spreken. Wij zetten in op een aanpak die iedereen begrijpt en kan realiseren gedurende de voorbereiding en de realisatie van een project. Een investering die zeer snel wordt terugverdiend.

Workshops

TraSysCo helpt u ook graag bij specifieke onderwerpen over systems engineering, contractbeheersing, proces/project aanpak of de werking van bepaalde installaties. Onze aanpak gedurende de workshops is ook ‘hands-on’. Zelf doen in combinatie met aangeboden informatie, helpt u het best de materie onder de knie te krijgen.

Maatwerk

Wij kunnen u ook helpen bij het direct toepassen van systems engineering en contractmanagement binnen uw project. We komen graag met u in contact voor het inventariseren van u ‘op maat’ gerichte wensen. Na deze inventarisatie, werken we een plan uit om vervolgens in de praktijk te brengen. zo heeft u ook direct inzicht over de soorlooptijd van deze aanpak ter voorbereiding op uw project.

Samenwerking en projecten

TraSysCo is een samenwerkingsverband die meerwaarde biedt aan Opdrachtgevers. Door het combineren van expertise en ervaring ontlast TraSysCo projecten bij complexe beheersingsvraagstukken. We helpen u graag bij de voorbereiding en uitvoering van uw project.