Stappenplan

Introductie training

In de bouwsector wordt jaarlijks aan miljarden omgezet. Tegelijkertijd worden jaarlijks in die sector ook veel kosten gemaakt. Een deel van die kosten komt door het falen van systemen of installaties. Het falen van systemen heeft meestal als oorzaak dat er niet goed is ontworpen óf het onderhoud van installaties niet goed is georganiseerd. Het falen van systemen kan resulteren in het niet beschikbaar zijn van installaties en daarmee het niet beschikbaar zijn van een operationeel proces. TraSysCo heeft expertise in expliciet werken en kan u helpen bij het opzetten van een stappenplan. Met dit stappenplan wordt de methodiek van werken voor een ieder die bij het project is betrokken expliciet gemaakt. Bij het stappenplan maken we gebruik van de stappen die in de ISO 15288 zijn beschreven.

Ongeacht de fase van een project, juistheid van gegevens is in elke fase fundamenteel. Of het nu gaat om documenten, tekeningen, bouwstenen of software. Het is van cruciaal belang dat bij de start van een project de juiste gegevens worden verstrekt én aan het eind van een project de juiste gegevens worden overgedragen. TraSysCo helpt u bij het actueel houden van deze gegevens. Hierbij maken wij gebruik van erkende richtlijnen die hiervoor zijn geschreven. Op deze wijze helpen we u om het configuratiemanagement professioneel op te zetten en te behouden.

Hands-on training

De hands-on trainingen zijn bij ons uniek. Het stappenplan dat we aanbieden wordt afgewisseld met boeiende casussen waarbij u naast de theoretische bagage die u krijgt aangereikt met een SE-tool (EASE) de theorie in praktijk kunt brengen. Na deze training kunt u op eenvoudige wijze en voor elk project het ontwerpproces en het realisatieproces van begin tot eind uitvoeren.

Training op maat

De trainingen die Trasysco  geeft, kunnen voor u en uw klanten op maat worden gegeven.