Over TraSysCo

TraSysCo bestaat uit een samenwerking tussen NoNoa B.V. en Infravision Management & Consultancy. De eigenaren, Frank Bosch en Roy Schimmel, hebben elkaar ruim 20 jaar geleden leren kennen en hebben in 2013 de handen in één geslagen om gezamenlijk trainingen te geven op het gebied van Systems Engineering en contractmanagement. Zij beschikken over ruim 25 jaar ervaring op het gebied van rail- en weginfrastructuur voor zowel het bedrijfsleven alsmede overheidorganisaties.
Betrouwbaarheid, integriteit, professionaliteit, duurzaamheid en hard werken zijn de kernwaarden van TraSysCo.

Frank Bosch

Frank Bosch

NoNoa | Directeur

Roy Schimmel

Roy Schimmel

Infravision - Management & Consultancy | Directeur

Waarom TraSysCo?

Wij bieden u, in een nieuw concept, trainingen op het gebied van Systems Engineering. Wij verzorgen trainingen waarbij theorie en praktijk worden gecombineerd. Bij onze hands-on training zullen de casussen worden ondersteunt door een SE-tool zodat ook ervaring wordt opgedaan met het gebruik van tooling.

Investering in een training geeft u de handvatten en inzichten om, binnen de methodiek van Systems Engineering, projecten op een meer gestructureerde en efficiëntere manier te ontwerpen en te realiseren. Dit zal leiden tot:

  • reductie in faalkosten;
  • verhoging van de winstgevendheid van uw project;
  • optimalisering van de samenwerking binnen de projectorganisatie en met stakeholders.

Een investering die zich snel zal terugverdienen!