Training en opleiding

Training en opleiding vormt het voedsel voor het bedrijf. Kennis is macht en verbetert de concurrentiepositie. TraSysCo zorgt ervoor dat uw organisatie is voorbereid op complexe projecten die Opdrachtgevers op de markt zetten.

Introductie training Systems Engineering

TraSysCo zorgt ervoor dat projectleiders, inkopers, project- en contractmanagers in zowel de profit als not-for-profit sector snel inzicht krijgen in de belangrijkste aspecten van SE. Door de basis uit te leggen van de moderne contract opbouw en de achtergronden van SE te belichten wordt de nut en noodzaak duidelijk en zal zich vertalen in een betere adoptie en adaptie van de methodieken en processen door de project- en lijnorganisatie.

Verdiepingstraining Systems Engineering

Voor een optimaal verlopend project zal zowel de inhoud als de werkwijze perfect moeten zijn. TraSysCo staat teams bij om middels de meest praktische werkwijze ook inhoudelijk het beste product op te leveren. Doorvragen op het waarom van een keuze stimuleert de creativiteit van bijvoorbeeld engineers. De meest voor de hand liggende oplossing kan het gevolg zijn van tunnelvisie. Door onze verdieping houden wij het team scherp en motiveren ze bij het vinden en onderbouwen van de beste oplossingen.

Training UAV-gc

UAV GC staat voor Uniforme Administratieve Voorwaarden voor Geïntegreerde Contracten. In deze éendaagse cursus leert u hoe deze voorwaarden toe te passen bij het schrijven van een geïntegreerd contract en hoe deze voorwaarden te gebruiken bij een contract in de uitvoering. De focus ligt niet alleen op de voorwaarden zelf maar ook de soorten overeenkomsten waarop de voorwaarden in de meeste gevallen van toepassing worden verklaard. Denk aan onderhoudscontracten, prestatiecontracten, engineering & construct contracten en design & construct contracten. Na deze cursus bent u in staat de UAV GC te gebruiken in combinatie met de geschreven overeenkomst en kunt u een Overeenkomst opstellen met behulp van de UAV GC en een model basisovereenkomst.

Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB) en samenwerken

Systeemgerichte contractbeheersing is een methodiek van contractbeheersing waarbij de Opdrachtgever inzicht krijgt in de werking van het project kwaliteitssysteem van de Opdrachtnemer. Vanzelfsprekend kan de Opdrachtnemer dezelfde methodiek toepassen bij onderaannemers. Dit inzicht wordt verkregen in de ontwerp- en de realisatiefase van de (geïntegreerde) Overeenkomst. De Opdrachtgever hanteert op basis van zijn risicodossier een toets strategie om te bekijken of de Opdrachtnemer aan de eisen van de Overeenkomst gaat voldoen. Tijdens deze cursus leert u wat systeemgerichte contractbeheersing is, welke vormen van toetsen mogelijk zijn, hoe u een risicodossier opbouwt en toepast bij de verschillende toetsen en hoe u daarbij een goede samenwerking behoudt.

.