Training en opleiding

Training en opleiding vormt het voedsel voor het bedrijf. Kennis is macht en verbetert de concurrentiepositie. TraSysCo zorgt ervoor dat uw organisatie is voorbereid op complexe projecten die Opdrachtgevers op de markt zetten.

Introductie training

TraSysCo zorgt ervoor dat projectleiders, inkopers, project- en contractmanagers in zowel de profit als not-for-profit sector snel inzicht krijgen in de belangrijkste aspecten van SE. Door de basis uit te leggen van de moderne contract opbouw en de achtergronden van SE te belichten wordt de nut en noodzaak duidelijk en zal zich vertalen in een betere adoptie en adaptie van de methodieken en processen door de project- en lijnorganisatie.

Verdiepingstraining

Voor een optimaal verlopend project zal zowel de inhoud als de werkwijze perfect moeten zijn. TraSysCo staat teams bij om middels de meest praktische werkwijze ook inhoudelijk het beste product op te leveren. Doorvragen op het waarom van een keuze stimuleert de creativiteit van bijvoorbeeld engineers. De meest voor de hand liggende oplossing kan het gevolg zijn van tunnelvisie. Door onze verdieping houden wij het team scherp en motiveren ze bij het vinden en onderbouwen van de beste oplossingen.